Tippek a legénybúcsúra

A legénybúcsú emlékezetes alkalom a vőlegény számára, hogy a barátaival jól mulasson még szabad emberként. Ilyenkor elég sok sör és más egyéb is lecsúszik, és hogy a jó hangulat megmaradjon és a másnap is kellemes jó, ha sok a program és kevesebb az alkohol.

Az első legénybúcsúkat spártai katonáknak szervezték a társaik az esküvőjük előtt. Mára az egész világon elterjedt, országonként más-más hagyományokkal a mai napig folyamatosan változva. A régi időkben az egyik célja a démonok elűzése volt, ma már inkább csupán egy alkalom a remek szórakozásra, egy jó buli az esküvő előtt.

Az esküvő előtti hetekre érdemes időzíteni

Az időpont kiválasztásakor nem praktikus az esküvőhöz közel időzíteni, hogy legyen idő kipihenni a buli fáradalmait. A vőlegény döntse, el kik vegyenek részt az eseményen, ne maradjon ki senki, aki neki fontos. A jó hangulatot a poharazgatás mellett a vicces feladatok is megalapozzák. A kellékeket, hozzávalókat érdemes összeírni és azt is mellé írni kinek a feladat beszerezni és a helyszínre szállítani ezeket. A buli helyszíne lehet, bérelt nyaraló vagy bármi más ahol lehet kicsit hangosabban is mulatozni a szomszédok panasza nélkül. Az esküvőszervezőtök is szívesen ad néhány tippet.

Központban a vőlegény

A szervező feladata, hogy a kínálkozó lehetőségek közül azokat válassza ki, amelyek a legjobban illenek a vőlegény habitusához, temperamentumához. a legénybúcsú témája lehet pikáns, hagyományos vagy extrém. A sportos vőlegény számára szervezhettek vadvízi evezést, sziklamászást vagy ejtőernyőzést, de az sem baj, ha kerti sütögetés a buli tárgya persze némi iszogatással egybekötve. A pecás vőlegénynek közös horgászással is örömet szerezhettek, a lényeg a jó hangulat.

Sztriptíztáncosnő: kötelező?

Egyes nézőpontok nélkül mit sem ér a legénybúcsú vetkőző lányok nélkül, bár a menyasszonyok nagy része ezt másként látja. A legjobb, ha ez a kérdés előre tisztázva van, nehogy rossz szájízt hagyjon bárkiben is a dolog vagy konfliktus szülessen belőle.

Ajándékok

Jó választás lehet az egyedi feliratos póló, baseball sapka vagy névre szóló címkével ellátott italkülönlegesség.

Tréfás játékok

  • Az est folyamán a vőlegény népszerű slágerekből adjon elő részleteket a zsúfolt utcán. A hatás fokozható, ha egy kalapot is tesztek elé. „Esküvőre gyűjtök!” Felirattal.
  • A vőlegény rajzoltasson az utcán megszólított lányokkal szívecskéket vagy bármi mást a mellkasára.
  • Ültessen egy lányt a nyakába és vigye el a következő sarokig.
  • Kérjen kölcsön tampont a menyasszony számára lányoktól az utcán.
  • Hívassa meg magát valamilyen ételre vagy italra idegen lányokkal.
  • Egy erre a célra előkészített füzetbe a vőlegény írasson a járókelőkkel házassági tanácsokat.
  • A pólójára írasson jókívánságokat.
  • A vőlegény szerezzen rúzsos csóknyomokat az arcára és a pólójára minél több lánytól.

 

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *