Tavaszi esküvő

A tavaszt szinte mindenki szereti. Az újjászülető, virágzó természetet, a friss illatokat a levegőben. Nem véletlenül az egyik legnépszerűbb időpont az esküvők szempontjából. A könnyedség, a pasztellszínek mindenütt ott vannak megadva az alaphangulatot. Érdemes ilyenkor minden lehetőséget kihasználni, amit a természet ad és kerülni a mesterséges dolgokat. A fehér mellett a türkíz, a rózsaszín, a fűzöld és a tengerészkék pasztell árnyalatai is divatosak, minden, ami a természeteshez közel áll.

Szedd a tavasz virágait…

A virágdíszítés már a meghívóban és az ültetőkártyákon is megjelenhet. Az ébredező természetben levezetett kültéri esküvő egy nektek való szertartásvezető segítségével csodás élmény. Érdemes olyan helyszínt választani ahol virágzó fa is van, amelynek koronája alatt kimondhatjátok a boldogító igeneket.
Divatos a tüll minden mennyiségben, a gyöngyök és a pánt nélküli ruha. Az örök hófehér mellett a bézs vagy halványrózsaszín is remek választás lehet. A vőlegény öltönye sem kell, hogy kötelezően fekete legyen a világosszürke bármely árnyalata jó választás. A koszorúslányok ruhájának kiválasztásakor a menyasszony ízlése a legfontosabb szempont. a lényeg a lágy anyagok, könnyedség és a színek harmóniája.

Könnyedség mindenben

A menyasszonyi frizura divatra lágy hullámok és lazaság a jellemzőek. Felejts el mindent, ami szoros és merev. Díszítésnek gyöngy vagy apró virágok és szaténszalag remek választás vagy akár te magad lehetsz a tavasztündér egy vidám virágkoszorúval. A smink legyen természetes és üde natúr színekkel. Nagyon szép, ha a rúzsod színe visszaköszön a hajadban lévő virágokban.
A csokor is varászlatos lehet a tavasz kínálta virágokból: tulipán, gyöngyvirág, jácint, nárcisz, frézia. Csodás illatos csokrod lehet belőlük.

A köszönetajándék is lehet növény

Remek köszönetajándék ötlet az apró cserepes virág vagy aprócska tüllzacskóban cukrozott mandula vagy virágmagok, vagy hagymácskák, amelyeket a vendégek elültethetnek a saját kertjükben. A dekorációnál is használjátok a természet kincseit. A helyszín már eleve egy virágzó kert az asztaldíszítésben már nem is kell túlzásokba esnetek. A karcsú vázákban nyújtózkodó tulipánok tovább fokozzák a tavaszi hangulatot.
A könnyed habos sütemények is pompázhatnak a tavaszi virágok színeiben. A fotózásnál is igyekezzetek kihasználni minden a természet kínálta csodás hátteret. Legyetek természetese és vidámak, mint a tavasz.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *