Szülőköszöntő ajándék kreatívan

A polgári szertartás elmaradhatatlan része, hogy az ifjú pár tagjai megköszönik a szüleiknek a gondoskodást, szeretet. Ilyenkor megszokott ajándék a virág és a valamilyen márkás ital akár egyedi, az eseményre utaló tartalmú címkével.

Az igazán kreatív párok kipépnek a megszokott keretek közül és a hagyományos ajándékok helyett valami személyre szólóval lepik meg az örömszülőket. Az ajándék lehet például élményajándék is.

Tudás vagy élményajándék

Sokak számára ma már természetes, hogy a virágcsokron túl valami rég vágyott élményt ajándékoznak szülőköszöntőül. Sok szülő van akik szívesen elvégeznének egy számukra érdekes tanfolyamot vagy utaznának, de nem engedik meg maguknak. Van kinek egy izgalmas külföldi koncert vagy focimeccs szerezne örömet. A lényeg, hogy ezt teljesen személyre szabhatjátok, hiszen ki más ismerné jobban a szülők vágyait, mint a gyerekeik, ha egy kicsit odafigyelnek. Így az örömanya kipróbálhatja égre a gyertyaöntés fortélyait vagy elvonulhat a női körrel, az örömapa pedig zavartalanul élvezheti a meccset vagy hogy hegyet mászhat a barátaival. A lényeg hogy valami olyan kapjanak amire valahogy sohasem jut idő és keret sincs rá.

Ajándék könnyed szülőknek

Sokfélék vagyunk és van, aki számára az jelenti a lazítást, ha szép környezetben lustálkodhat. Bármelyik örömanyát boldoggá lehet tenni egy wellness ajándékkal, pihenhet szépülhet, feltöltődhet. Ha jóban vannak az örömnyák akkor akár együtt is mehetnek, tovább fokozva pedig akár négyesben is az öröm apákkal. Ha még nem ismerik jól egymást akár erre is kiváló lehetőséget nyújt a közös program.

Kultúra ajándékba

A színház és zenerajongó szülőket boldoggá tehetitek koncert, színházjeggyel vagy bérlettel. A kiállításokat is sokan örömmel látogatják, a humor rajongóit pedig stand up comedy előadáson való részvétellel is meglephetitek. A megrögzött otthonülők pedig kaphatnak könyvet, könyvutalványt magazin előfizetést.

Ajándék örökmozgó örömszülőknek

Az aktív szülők számára örömet lehet szerezni bowlingozás vagy fallabdázás lehetőségével. Táncoslábú szülők számára remek ajándék bérlet a kedvenc táncos helyükre. A lényeg, hogy olyat kapjanak, aminek valóban örülnek.

A sportos, kalandokat kedvelő szülők számára kalandparki belépővel biztosíthatjuk az adrenalin adagjukat. A sebesség szerelmesei gokartozás vagy bobozás lehetőségnek örülhetnek, de akár egy sétarepüléssel is boldoggá tehetitek őket.

Virtuális élmények

A biztonsági játékoksoknak sem kell csalódniuk, őket számos virtuális élmény várja különböző szimulátorok formájában, ahol tökéletes biztonságban élvezhetik a leghajmeresztőbb kalandokat is. Akár repülőgépet is vezethetnek vagy versenyautóban száguldhatnak szédítő sebességgel.

Személyes ajándék

Adhatsz valóban személyes ajándékot is például egy levelet, amelyben mindent leírhatsz amiért hálás vagy a szüleidnek. Ennek ugyan a pénzbeli értéke nem mérhető, mégis csodás ajándék és a siker nem fog elmaradni. Az ajándékok lehetnek egyenként személyre szólók vagy különbözők. Mehet együtt a négy örömszülő vagy nőcis programra az anyák és valami pasisra az apák, a variációkból van választék.
Bármi is legyen az ajándék, a lényeg, hogy szívből adjátok akkor a siker nem marad el.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *