Magamról

[vc_row full_width=”stretch_row_content”][vc_column][trx_title align=”center” top=”large” bottom=”small”]Ismerjen meg![/trx_title][vc_column_text]

Néhány fontos információ rólam, rólunk ….

[/vc_column_text][trx_promo image=”1961″ image_width=”45%” scheme=”dark” title=”Néhány szót magamról …” description=”Kedves Jegyespár!

Életetek egyik legszebb, és legkomolyabb döntését hoztátok. Egymással házasságot kívántok kötni.

Horváth Andrea vagyok, szertartásvezető

Az ember életében eljön az a pillanat, mikor nem elégszik meg eddigi életével, és mást szeretne. Kitörni és adni valamit, amit nem lehet megfizetni … emlékeket és csodás pillanatokat. A szertartásvezetés számomra ezt jelenti!
Nincs felemelőbb érzés, mikor az Örömszülők szemeiben a boldogság könnyeit látom. A fiatal pár arcán a szerelem sugárzik, mikor felhúzzák egymás ujjára a karikagyűrűket. Minden felkérés egy csodás kihívás számomra, hiszen életük legszebb pillanatait bízzák rám a fiatalok.

Volt egy igazán különleges esküvő, a lányom esküvője, ahol szertartásvezető, és örömanya is voltam egyben. Nem volt helye a könnyeknek, mert csak Ők számítottak nekem. Minden szertartáson ezt érzem. Az én szívem is a torkomban dobog, és együtt örülök a fiatal párral. Meghatódottam nézem, ahogy a menyasszony bevonul édesapja oldalán, és vőlegénye észrevétlenül egy könnycseppet morzsol el az arcán.
Ezek számomra a megfizethetetlen pillanatok.” top=”large”][trx_line style=”image” image=”405″ repeat=”yes” height=”4px” top=”medium” bottom=”medium”][/trx_promo][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][trx_team title=”Akikkel együtt dolgozom” cat=”0″ top=”large”][/trx_team][vc_empty_space height=”0.6em”][/vc_column][/vc_row]