Milyen eljegyzési gyűrű illik hozzád?

Az eljegyzési gyűrű a minden napjaid része lesz, ezért érdemes olyat választani, ami minden szempontból megfelel.

Mik ezek a szempontok? A gyűrű választás szempontjai, a stílusa, a hordhatósága, a gyűrű anyaga és annak színe. A gyűrűben lévő gyémánt vagy gyémántok formája, színe és mérete.

Nézzük, lépésről lépésre, milyen eljegyzési gyűrű illik hozzád?

 

Modern vagy klasszikus eljegyzési gyűrű legyen?

 

Kezdjük az alapoktól. Milyen színű legyen a gyűrű? A sárga arany klasszikusnak számít, de van, aki a modernebb, ezüstszínű fehér aranyat kedveli. Mindkettő jó választás, mindkettő azonos tulajdonságokkal rendelkezik, ám a fehér arany gyűrű a hétköznapokban nem annyira feltűnő, nem kihívó.

Klasszikusnak számít az egyszerű karika, rajta vagy benne a gyémántkővel vagy kövekkel. Azonban lehet, hogy a modern gyűrűk művészibb formája közelebb áll hozzád, Érdemes megnézni a modern gyűrűket is, még akkor is, ha inkább a klasszikus vonalat követed többnyire. Ne fele3dd, ez a gyűrű évtizedekig lesz az ujjadon.

 

Az is lényeges, hogy a klasszikus gyémánt eljegyzési gyűrűben fehér kő van, a modernebb gyűrűkben akár fehér és fekete kombináció is megjelenhet, ami kimondottan érdekessé teszi.

 

Mennyire hordható az eljegyzési gyűrű?

 

Az eljegyzés katartikus esemény, és egy ragyogó gyűrű igencsak feldobja, ugye? Azonban a gyűrűt utána hordani is kell, méghozzá a dolgos hétköznapokban.

Ezért a gyűrű stílusa és még inkább, az ebből adódó formavilága, nagy fontos szempont a gyémánt gyűrűk kiválasztásánál. Mert a hétköznapi életben a rosszul választott gyűrű, illetve a kövek beleakadnak dolgokba, összekarcolnak gyerkőcöket és ruhákat tehetnek tönkre.

Ezért, ha olyan a munkád, hogy a gyűrűt gyakran le kell venni, vegyszerek, olajok vagy bármi más miatt, akkor érdemes a modernebb, a gyűrű vonalába belesimuló, esetleg több apróbb kővel díszített gyűrűt választani.

 

Ha emberekkel dolgozol, akiket nem szeretnél egy tündöklő gyűrűvel kellemetlen vagy kísértő helyzetbe hozni, akkor érdemes fehérarany gyűrűt választani esetleg a modernebb fekete-fehér kövekkel. Vagy vékonyabb, klasszikus sárgaarany gyűrűt, kisebb kövekkel kirakva.

 

Ha azonban az életed kirakatban zajlik, vagy fontos, hogy milyen képet mutatsz magadról, és a személyiséged jól viseli ezt, akkor a közepesen vastag, klasszikus sárga arany, egyetlen klasszikus formájú gyémánttal díszített eljegyzési gyűrű illik hozzád.

 

A jól megválasztott gyűrű jó érzést ad a hétköznapokban, és segít, hogy a kapcsolat hosszú életű legyen.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *