Miért legyen esküvői weboldalatok?

Ma már sokak számára természetes, hogy az esküvőszervezében is az online világra támaszkodnak. A szervezés kezdetén létrehozott esküvői weboldalon minden fontos információt részletesen megoszthattok a vendégeitekkel, ami mostanában fontosabb, mint eddig bármikor, hiszen a korlátozások, illetve feloldásuk sohasem láthatók előre. egy háromszáz fős násznép esetén elképzelhetetlenül nagy teher minden résztvevőt mindenről időben tájékoztatni és mindenki kérdéseit megválaszolni.

Az esküvői weboldal

A legkézenfekvőbb megoldás az esküvői weboldal, ami szédítő sebességgel terjed az esküvőre készülő párok között. Nagyon nagy előnye például az is, ha a meghívottak távol élnek az esküvő helyszínétől és egymástól a weboldalatokról minden infót könnyen megtudhatnak. Választhatjátok a környezettudatosságot is, ha eltekintetek a papír meghívók nyomtatásáról vagy akár csak néhány darabot csináltattok az idősebb rokonok kedvéért. Ha a papír meghívó mellett teszitek le a voksotokat annak is tökéletes kiegészítője az esküvői weboldal. Választhattok ingyenes megoldást, de sokkal igényesebb, ha külön erre a célra szánt felületet használtok például az Esküvőbrigád szolgáltatását.

A tartalom bármikor frissíthető

A tartalmat folyamatosan frissíthetitek a már aktív oldalon is. Jellemzően köszöntővel indul a honlap és a nagy nap legfontosabb eseményeivel folytatódik. Szertartások időpontjai és helyszínei, a szertartásvezető és a ceremóniamester személye térkép a helyszínekhez, űrlap az üzenetváltáshoz. ezen felül bármi megosztható, ami valamilyen módon kapcsolódó: például a megismerkedésetek története vagy a leánykérés. A legénybúcsú és a leánybúcsú emlékezetes pillanatai is helyet kaphatnak, természetesen képekkel színesítve.
A nagy nap részletes forgatókönyve ültetési rend, a fotózással kapcsolatos tudnivalók is nélkülözhetetlen információk. A nászajándék lista is az oldal része lehet akár linkekkel együtt, de az is, ha inkább pénzt szeretnétek kapni, ezzel könnyebbé teszitek a násznép dolgát is.

Visszajelző űrlap

A visszajelző űrlapon a vendégek jelezhetik a részvételüket az eseményen és azt is, ha valamilyen okból nem tudnak eljönni. Feltehetik a kérdéseiket és arról is jelzést adhatnak, ha van a meghívottak között ételallergiás, hogy a számára speciális menüvel készülhessetek. A résztvevő gyermekek száma sem mindegy a szervezés szempontjából. A kísérők nevei pedig az ültetőkártyák szempontjából fontosak.

Az esküvő után is fontos szerepet tölthet be

Az esküvői weboldal az esemény elmúltával is további előnyöket kínál. Megoszthatjátok rajta az esküvőn és a lagzin készült fotókat. Megköszönhetitek még egyszer, hogy veletek ünnepeltek és az ajándékokat. A nászút képeit is helyet kaphatnak az oldalon, hogy a barátokkal, rokonokkal megoszthassátok az élményt és veletek örülhessenek.

Az esküvői weboldal legfontosabb előnyei

  • Bármikor módosítható rajta bármilyen információ
  • A változásokról azonnal értesülhet mindenki, nem kell telefonhívásokkal bajlódni vagy postán levelet küldeni
  • Sokkal több infót tartalmaz, mint egy kinyomtatott papír meghívó

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *