Menyasszonyi frizura trendek

Ha a menyasszonyi ruhát és az ékszereket már sikerült kiválasztani, következhet a frizura.  Az esküvői divat folyamatos változásban van. Az örök klasszikusok mellett izgalmas újdonságok is helyet követelnek maguknak. Az ez évi szezonban találunk rafinált kontyokat, izgalmas feltűzéseket és hódító hullámokat ragyogó hajékszerekkel kiegészítve.

Glamouros loknik a nagy esküvőkhöz

A menyasszony frizurájának a viselőjével és az esküvő stílusával is összhangban kell lenni. Követelmény a kényelem és a tartósság. Számos menyasszony választja a romantikus loknikat, amelyeket a különféle hajékszerek tesznek varázslatossá. Ennek az újraálmodott változata a glamouros hullám, amelyet dús hajú menyasszonyoknak érdemes választani. Hercegnős fazonú, a vállat szabadon hagyó ruha való hozzá.

Romantikus, félig feltűzött fazon

A rövidebb hajú menyasszonyoknak általában nagyobb gondot szokott okozni a frizuraválasztás, pedig egy rövidebb fazon is tud nagyon elegáns, sőt extravagáns lenni. Nyitott hátú és klasszikus csipkés ruhákhoz ajánlott leginkább.

Hullámok modern stílusban

A laza hullámok szinte minden menyasszonynak jól állnak. Remek választás ehhez stílushoz a kristályokkal, gyöngyökkel díszített vintage stílusú ruha, vékony pántos felsőrésszel.

Azok a bájos gyöngyök

A hajékszerek reneszánszát éljük. A frizura hosszától és stílusától függően hajpántok, hajcsatok, hajtűk és hajgumik mind divatosak. A menyasszony megengedheti magának, hogy ezekből a gyöngyökkel kristályokkal díszített változatot válasszon mindezekből. A gyöngy bájos, egyben klasszikus hatást eredményez. Klasszikus A-vonalú ruhákhoz és a tüllös darabokhoz egyaránt tökéletesen illik.

Magasra helyezett lófarok

A lófarok az esküvők világába is beférkőzött, amit elősegített néhány híresség is, mint Jennifer Lopez vagy Ariana Grande. A modern, lendületes lófarok látványos hajékszerekkel dekorálva egyszerre lendületes és ünnepi. Akár a fátyolt is elhagyhatjuk. Nagyon jól illik a minimalista stílushoz, légies szabásvonalakhoz.

Klasszikus konty

Az esküvői frizurák örök uralkodója, sohasem megy ki a divatból, csupán időről időre újjászületik. A klasszikus konty elegáns, nőies, mindig remek választása mivel nem lehet melléfogni. kortól és stílustól függetlenül mindenki számára előnyös viselet. A lehetőségek nagyon sokfélék és a konty csatokkal, gyöngyökkel is remekül kiegészíthető. Klasszikus és hercegnős fazonú ruhákhoz tökéletes választás.

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *