Lánybúcsú ötletek

A lánybúcsú könnyed és vidám esemény, amely sok év múltán is kellemes emlékeket ébreszt a résztvevőkben. Sokfélék vagyunk, sokféle módon élhetjük ezt meg, a legfontosabb, hogy ez alkalommal mindent a menyasszony ízlése, habitusa határozzon meg. A megszervezése a koszorúslányok, legjobb barátnők feladata, de kérhetnek tippeket az esküvő szervezőjétől.

A lánybúcsú sokféle lehet

A hagyományos leánybúcsú vidám hangulatú csajos este, evés, ivás társasjáték, némi huncutsággal, pikantériával fűszerezve.
Vad éjszakai buli bevállalós menyasszonyoknak sztriptíztáncosokkal felturbózva a hangulatot. Akár erotikus feladat is szóba jöhet.
Exkluzív leánybúcsú: drága hotelban vagy bérelt nyaralóban együtt búcsúztatni a vidám szingli éveket méltó lezárása a függetlenségnek.
Sportos lánybúcsú: az extrém sportokat kedvelő menyasszonyok értékelni fogják, ha sziklamászással vagy siklóernyőzéssel ünnepelhetnek. Felejthetetlen emlék lesz.

Feladatok a lánybúcsúra:

Felelsz vagy mersz:
A menyasszony kínos kérdéseket kap, és ha a válasz elmarad innia, kell vagy valami vicces vagy zavarba ejtő feladatot kell végrehajtania. Például a járókelő fiúk közül valakinek meg kell szereznie a telefonszámát.

Kereső
Kis kártyákra különböző tulajdonságok vannak összeírva: például: vörös hajú szakállas szemüveges kék szemmel. A menyasszony dolga keresni egy ilyen pasit és puszit kell tőle kérnie. Sokféle tulajdonságot tehettek egy kártyára, hogy ne legyen annyira könnyű és a feladatok is lehetnek huncutak. Nagyon sokat fogtok nevetni.

Emlékkönyv házassági tanácsokkal:
A menyasszony egy erre a célra rendszeresített kis könyvvel körbejár az utcán vagy szórakozóhelyeken és arra kéri meg a férfiakat, hogy házassági tanácsokat írjanak bele.

Az első csók története
A buli résztvevői meséljék el milyen volt az életük első csókja.

A legkedvesebb sztori
A részvevők írják le, akár más előre a buli előtt, mi volt a legkedvesebb emlékük a menyasszonnyal kapcsolatosan, név nélkül. A est folyamán a menyasszony felolvas egyet-egyet és ki kell találni ki írta, kiegészítve a saját megélésével.

„Én még nem”
A résztvevők megfogalmaznak egy állítást: például én még soha nem voltam berúgva. A ki már csinált olyat annak innia kell.

Igaz vagy hamis
Írjatok, le történetek a menyasszonnyal kapcsolatosan legyenek benne igazak és kitaláltak is. Egy kalapból kihúzva olvassatok fel belőlük és tippeljetek, hogy igaz vagy hamis. Aki melléfog, annak innia kell.

Tökfej játék
A résztvevők körbe ülnek és egy kiválasztott témával kapcsolatosan mondanak egy szót am következő játékos elismétli és hozzátesz még egyet. Témák, amelyek sok nevetést fognak garantálni: nászéjszaka, esküvő.

Hagyományos lánybúcsús játékok:
Előkerülhetnek a hagyományos jól bevált társasjátékok: Activity, Gazdálkodj okosan és Monopoly. A karaoke is nagy sikert arathat, főleg amikor már mindenki gyűjtött némi tehetséget és bátorságot az italokból. A közös éneklés pedig tutira feldobja a hangulatot. Fokozhatjátok a hangulatot héliumos lufival. A hangotoktól sírni fogtok a nevetéstől.

Vidám feladatok még:

  • A menyasszony gyűjthet, a pólójára aláírásokat vés telefonszámokat az utcán.
  • Szerezzetek be néhány csokor petrezselymet, amit árulnia kell egy szórakozóhelyen.
  • A menyasszony toborozzon fiúkat az utcán egy csoportképhez.
  • Az férjhez menni készülő lány hívjon fel telefonon egy a vőlegényével megegyező nevű férfit és közölje vele, hogy hozzámegy feleségül.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *