Jegyes fotózás

Egyre több pár választja a jegyesfotózást, aminek számos előnye van. Az egyik, hogy gyakorolhatjátok a szereplést és egy kicsit megismerhetitek a fotóst is így a nagy napon már oldottabb lesz a hangulat. A legtöbb fotós csomag ajánlatai között megtalálható a lehetőség, amivel érdemes élni. A legnagyobb ajándéka persze mindenképpen az a dolognak, hogy készül rólatok egy csodás fotósorozat, amiből akár már az esküvői weboldalatokon is megoszthattok néhányat a barátokkal, rokonokkal.

A kedvenc képeteket a meghívóhoz is használhatjátok

Sokan választanak saját fotót is tartalmazó meghívót, amelyhez ti is biztosan találtok megfelelőt az elkészültek közül. A násznépet általában meglepi valamelyik meghívott egy az ifjú pár babakoráig visszanyúló kedves diavetítéssel. Ehhez nem csupán gyermekkori képekért fognak nyaggatni titeket, friss fotókra is szükség van. A jegyes fotózás időpontja az esküvőt általában megelőzi néhány héttel. Ha van konkrét helyszín ötletetek, ami a szépsége vagy a hozzá kapcsolódó élmény miatt fontos az megkönnyíti a helyszín kiválasztását, de a fotós tarsolyában is lapul bizonyára néhány már kipróbált, jól bevált hely. Csodás hátterekkel szolgálhat egy botanikus kert, séta az erdőben bármely évszakban, de egy cukrászda terasza hol először randiztatok is kiváló helyszín lehet.

Az öltözéket ne gondoljátok túl

A hétköznapi öltözék: póló, farmer vagy egy könnyű nyári ruha, ha éppen nyári az időpont tökéletesen megfelel. A képeken remekül mutat majd, ha kicsit összehangoljátok a színeket, de ne öltözzetek egyformába. Nagyon jól mutat például, ha a menyasszonyon van egy piros kendő vagy póló az visszaköszön a vőlegény piros tornacipőjén. Amit érdemes kerülni az a nagyon sportos darabok. Nem igazán illenek a fotó témához.

A kevesebb előnyösebb lehet

A túl sok színt és/vagy feliratokat jobb elkerülni, kivéve, ha külön erre az alkalomra készült. Ha van kutyátok vagy mindketten kutyások vagytok akkor érdemes őket elhozni a fotózásra. Nagyon vidám képek szoktak készülni velük. A macskás fotók késztésére az otthoni környezet a legalkalmasabb. A lovasok számára nyilván nem kérdés a helyszínként csakis lovastanya jöhet szóba, de bármi lehetséges, csupán a fantáziátok szab határt.

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *