Esküvői dekoráció stílusok

Egyre népszerűbb a trend hogy a pár tagjai valamilyen téma mentén álmodják meg az esküvőjüket. Kiindulási alap lehet egy színárnyalat, ami az esküvő témában a leggyakrabban valamilyen halvány barack, púder menta vagy levendula és egy anyagot például kerámiát vagy üveget és erre építik fel a dekorációt. Alapul szolgálhat egy konkrét stílus például a vintage, ami már hosszú ideje megunhatatlanul jelen van az esküvők világában. Ha kijelöljük a témát azzal fontos mankót kapunk a tervezéshez, mert már nem kell mindent megálmodni kitalálni és az eredmény pedig lenyűgöző harmónia a dekorációban, ami örök emlék marad minden résztvevőnek.

A rusztikus és romantikus vintage

Népszerű dekorációs anyag a fa, amely tökéletesen harmonizál a naturális elemeket használó és rusztikus és romantikus vintage stílussal. A stílustól függetlenül, ha fa alapanyagok szerepelnek, majd döntően az esküvői dekorációban ahhoz válasszunk natúr, bézs színeket, fehéret és zöldet. Az anyagok tekintetében a csipke és a gyapjú remekül harmonizál ezzel a stílussal.

Virágkapu a szertartáshoz

Az esküvő helyszínén kialakított fotóhelyek már eddig is igen népszerűnek számítottak és ez a kedveltség napjainkban is töretlen. A leginkább a virágokkal gazdagon díszített boltívek, pavilonok vonzzák a magukat megörökíteni kívánókat és az esküvői szertartásnak is helyet biztosít . Ha nem szeretnénk, erre sokat költeni vannak kevés költséggel saját kezűleg is megvalósítható ötletek. A virágok beszerzésében pedig kérhetjük az esküvői dekoratőrünk segítségét.

Képkeretek és fahordók

A csodás végeredmény garantált. Csodás fotóhelyszínt rendezhetünk be képkeretekből. Fahordókkal, tüllökkel és virágokkal remek hátteret alkothatunk a fotózáshoz. Kiegészítőnek használhatunk raklapokat, vintage stílusú székeket, asztalokat is. A kevés idővel rendelkezők virágfalat is bérelhetnek, amely előtt mindenki ragyogni fog a fotókon. A közös kép az ifjú párral ez előtt egyedi élmény és tökéletes végeredmény lesz.

A menyasszonyi csokor virágai

A menyasszony csokra a megjelenésének az egyik legfontosabb ikonikus kiegészítője. Akkor a legjobban sikerült választás, ha illik a menyasszony ruhájához, sminkjéhez és a teljes megjelenéséhez színeiben, méretében és formájában és a helyszín dekorációba is belesimul. Szempont ezeken felül még, hogy a menyasszony személyiségéhez is illő legyen.

Rózsa az örök klasszikus

A leggyakrabban választott klasszikus választás a rózsa, az elragadtatás jelképe. Ha erre esik, a választásunk azzal jelezzük, hogy a párunk már első látásra rabul ejtette a szívünket.
A mesés hortenzia romantikus és luxust sugárzó megjelenésével egyaránt magához vonzza a tekinteteket az asztali díszekben a terem dekorációjában és a menyasszony csokrában.

Levendula és orgona

Az apró virágokból álló illatos levendula a női finomság megtestesítője. Az odadadás, a boldogság és a siker szimbóluma. A natúr dekorációt kedvelők számára ajánljuk.
Az orgona a fiatalság és a szeretet jelképe. Dús virágjainak köszönhetően önmagában is csodásan dekorál. Más virágokkal is remekül társítható elegáns megoldás.

A bájos orchidea

Az orchidea kifinomult és bájos a gyöngédség virága. A műveltség fontos jelképe, ezért olyan hölgyeknek szokás ajándékozni, akinek nagyra becsüljük a tudását. Kedvelt és elegáns esküvői virág.

 

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *