Esküvő trendek 2020′

A 2020-as év esküvőszezonja éppen csak elkezdődött és szinte meg is állt a koronavírus miatt, ami persze nem jelenti azt, hogy a háttérben nem lehet folytatni a tervezést és szervezést. Az esküvőjüket elhalasztani kényszerülők közül sokan a polgári szertartást szűk körben megtartották és a násznéppel egy későbbi időpontban ünnepelnek majd. Szertartásvezető segítségét igénybe véve a vendégek nem is fogják tudni a különbséget.

Divat az extravagáns

Az extravagáns dekorációs elemek 2020-ban is népszerűek lesznek. Kifejezetten divatos lesz minden, ami túlméretezett: óriás cseresznyefák, hatalmas lámpások és lufifalak, óriás fáklyák, tűzijáték és lenyűgöző esküvői kapuk.
A környezetvédelmi szempontok is egyre nagyobb szerphez jutnak és ez az esküvők világára is érvényes. Egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a környezettudatos módon megszervezett esküvők. A felesleges hulladékok minimalizálása mellett a ruhaválasztás az ételek, a dekoráció és az utazás, illetve utaztatás is a környezetbarát lehetőségek figyelembe vételével kerül kiválasztásra.

A legkisebb is számít

A legkisebb is számít, tehát már az esküvői meghívó anyaga is lehet környezetbarát, sőt az sem baj, ha a vendégek nagy része csak online meghívót kap. A művirág dekoráció helyett választhatjátok a kiültethető cserepes növényeket is. A megfelelő virágok kiválasztása meghatározza a helyszín hangulatát, ezzel pedig az esküvő stílusát és a színvonalát is befolyásolják. Idén divatosak lesznek az egy hangsúlyos élővirág középpontba helyezésével készült menyasszonyi csokrok.

Legyen minél egyedibb!

Legyen minél különlegesebb! Ez az elvárás a középpontba helyezett virággal szemben, így érdemes minél egyedibbet választani és erre építeni a csokor illetve a dekoráció kivitelezését. Az idei szezon búcsút vesz a nude cake –ektől amelyeket geometriai mintákkal dekorált sütemények váltanak fel. Mutatós megoldás és a menyasszonyi torta is tökéletesen személyre szabhatóvá válik, tükrözve a pár személyiségének egy szeletét.
Divatban marad a szabad téri esküvő és akár sötétedés után többszáz mécses fényében kimondva az igeneket kezdhetitek el a közös jövőt. Ezt szokás a vacsora utánra időzíteni, lenyűgöző hangulatvilágításban nézheti végig a násznép a varázslatos szertartást.

Pisztáciazöld és tollak

A szezon egyik divatos színe a pisztáciazöld lesz amely természetközeliségével és finomságával tökéletesen harmonizál a natur esküvői dekorációkhoz. Remekül illenek hozzá a fa és arany kiegészítők. A pisztáciazöld szerepelhet a koszorúslányok ruhájának színeként, az asztali futókon, a helyszín dekorációjában és a menyasszonyi csokorban is. A tollakkal való dekorálás örök divat marad az esküvői ruhadivatban. Ami a ruhák színét illeti az örök hófehér mellett a púderszínek is divatban lesznek és az igazán merészek nem csupán a ruhájukon viselnek majd tollakat, de a helyszín dekorációjába is belecsempészhetik a tollak könnyedségét.

Örök emlék

A nagy nap emlékezetes pillanatainak megörökítése nagyon fontos elem fotón és videón is és ma már természetes, hogy mindkettőt választják a párok. Az esküvők világában új divat született: a nagy napra profi festőművészt invitálnak aki örök emlékként szolgáló festményt készít a helyszínen.

A felsoroltak csupán ötletek, amelyek jó alapot adhatnak ahhoz, ti olyannak álmodjátok meg az esküvőtök díszleteit, ami boldoggá tesz, és ami titeket tükröz. Egyáltalán nem baj, ha nem lesznek tollak, se festőművész és sehol nem jelenik meg a pisztáciazöld. A legfontosabb, hogy ez a Ti Nagy napotok legyen!

 

 

 

 

 

 

Add Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *